Ditt hjärta kommer att krossas när du ser varför denna elefant tillbringade 11 timmar med att försöka gräva ett hål.

164

Nästan alla vet att elefanter är några av de mest intelligenta varelser vi har här på jorden. De har familjeband som är så stark och utvecklas som oss själva, och de sörjer när de förlorar en nära anhörig.

Det är därför denna elefant tillbringade över 11 timmar för att gräva ett stort hål i marken. Folk sprang för att se vad hon gjorde.

När hon hade varit ute tidigare på dagen hade elefantungen trillat ner i en brunn, och kom inte upp igen. mamma gjorde allt vad hon kunde och klargjorde att hon skulle använda alla medel för att rädda sitt barn.Hon lyckades tyvärr att fylla hålet med lera, som gjorde att det blev ännu svårare för elefantungen att komma upp .Lyckligtvis kunde lokalbefolkningen hjälpa till.

Efter många timmar, lyckades den lilla familjen lämna platsen utan fysiska skador. Som varje mamma skulle ha gjort, gjorde denna elefantmamma sitt yttersta för att rädda sitt älskade barn.

Kommentarer

kommentarer