Hunden satt fastkedjad i 10 år. Tills en man bestämde sig för att förändra han liv.

77

Hunden Rusty satt fastkedjad och såg folk gå förbi. En dag stannade Jared och hälsade på hunden. Det skulle visa sig att det ändrade hans liv för alltid.
Rusty verkade inte vara så snäll och verkade heller inte vilja leka när Jared Piper träffade honom. Han var fastkedjad på en gård i Phoenix, Arizona, där han skällde på förbipasserande.

2

Det visade sig att Rusty bara var ensam och ville ha lite uppmärksamhet och närhet.3

Men Rusty var inte i bra form. Jared hade aldrig sett honom utan att han var kedjad, han hade flugor över hela sin kropp och en svullnad på magen. Jared insåg att han var tvungen att få Rusty till en bättre plats.

5

En dag när Jared stod och klappade Rusty, kom ägaren ut ur huset. Hon sade att hunden hade varit fastkedjad i 10 år. När Jared hörde det, sa han till kvinnan att han inte gick från platsen innan han fick ta med hunden.

4

Efter lite velande fram och tillbaka gick kvinnan med på det. Rusty följde med och nosade på allt han kunde, och viftade på svansen. Veterinären var tvungen att skära bort halsbandet, då spännet var fastrostat.

6

Jared kunde inte adoptera Rusty själv, men han lät honom bo hos honom tills de hittade en lämplig familj.

Efter ett tag, hittade Jared den perfekta familjen till Rusty. Ett stort hus med en stor trädgård som han kunde springa och leka i. En familj med djurälskande människor som redan hade flera hundar. Det var helt enkelt ett paradis för Rusty.

7

Vill du se fler hundhistorier? Glöm inte att gilla vår sida i så fall!

Kommentarer

kommentarer