Denna sjuka minigrisen är livrädd, men se vad ägaren gör då.

63

Vad du kommer att få se här är ett bevis på omsorg, vare sig det gäller människor eller djur!

Grisen Bentley kom till sjukhuset efter en allvarlig infektion, och efter operationen är han både rädd och olycklig i sin nya omgivning. Men matte vet vad som krävs. Varje dag besöker hon Bentley och sjunger för honom. Vilken effekt det har på den lilla grisen är rörande att titta på.

Att det kan vara skrämmande med sjukhusljud för den lilla grisen kan man förstå , så jag sjunger för att lugna honom och få honom att förstå att allt kommer att bli bra igen, säger hon.Bentley fick bara 10% chans att överleva, men lyckades ändå mot alla odds. Trots att han blev blind efter infektionen, kommer han att kunna leva ett bra liv med sin ägare igen.

Dela gärna med alla du känner!Kommentarer

kommentarer