Mannen försöker köpa tillbaka sina hundar från härbärget. Men hennes svar? Det har blivit VIRALT.

73

Detta är en sådan otrolig historia som jag inte ens kunde se hela videon utan att gråta. Här möter vi en äldre veteran från Delaware som i september 2015, drabbades av en hjärtattack. Tack vare hans nödvändig sjukhusvistelse, var mannen oförmögen att ta hand om sina två älskade hundar, Bailey och Blaze.

Enter the First State Animal Center och SPCA, ett härbärge ligger inne i en PetSmart butik erbjöd sig att ta hand om Bailey och Blaze tills ägaren släpptes från sjukhuset och var tillbaka på sina fötter. Men veckorna gick.  Mannen var för sjuk för att ta hand om hundarna, och de skulle sättas ut för adoption. Men ödet hade sina egna planer. När ägaren kom ut från sjukhuset, andades han en tung suck av lättnadnär till sin överraskning Bailey och Blaze fortfarande satt på härbärget.

Men den gamla veteranen fick en stor överraskning när han kom in i butiken – och nu går filmen viral. Scrolla ner för att se vad som hände sedan
51

När en veteran släpptes från sjukhuset efter att ha lidit av en hjärtattack, gick han till härbärget för att besöka sina två älskade hundar. Alltför mycket tid hade gått sedan han hade kunnat ta hand om dem, så att härbärget var tvungen att sätta ut Bailey och Blaze för adoption.

52

Veteranen var överlycklig när han insåg att han skulle få tillbaka sina hundar igen.

53

Det visade sig att en kvinna inne på PetSmart var så rörd att se mannen återförenas med sina hundar att hon gjorde något otroligt.

Veteranen blev helt stum.

54

Men vänligheterna fortsätter att strömma in, och främlingar från hela landet skickar mat, pengar och kort till veteranen.

Inte bara fick han sin familj tillbaka, men hans tro på mänskligheten har återställts helt.

Dela gärna denna hjärtevärmande historia!

Kommentarer

kommentarer