De tvingade hunden att slåss mot sitt eget syskon. Men se när hon äntligen blir räddad!

987

Trinitys liv var verkligen en fruktansvärd historia, innan människorna på Best Friends Animal Society räddade henne från dem som behandlade henne illa. De misshandlade flickan hade stora ärr och infektioner på benen.

Sedan början av 1984 har Best Friends Animal Society gjort stora framsteg när det gäller djurskyddet i USA. Organisationen har också bidragit till att minska antalet djur som avlivats från 17 miljoner till cirka 4 miljoner.

I en chockerande men genomträngande video, kommer vi att se Trinitys otrolig förvandling, både fysiskt och mentalt. Det är fantastiskt att se vad tålamod, en hel del kärlek och rehabilitering kan göra för en misshandlad hund!Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!Kommentarer

kommentarer