Hjälp till att dela inlägget så att sångsvanarna blir hittade!

837

Natten till måndag, mellan kl. 22:00 och 08:00, inträffade något alldeles förfärligt på vår anläggning i Österåkers kommun. Tre sångsvanar blev stulna från en låst och helt försluten inhägnad. Händelsen är givetvis polisanmäld och vi vänder oss nu till allmänheten för hjälp. Har ni sett eller hört något? Har ni iakttagit något som avviker natten mellan söndag-måndag 20180610 och 20180611? Kontakta då Polisen på telefonnummer 114 14. Det går bra att lämna uppgifter anonymt. Hjälp gärna till med att dela inlägget för bättre spridning. Vi kommer nu att lägga stort fokus på finansiering av larm och kameraövervakning. Din ekonomiska hjälp är därför viktig. Swish: 123 281 19 58 alternativt PG: 79 18 45-1 och märk inbetalningen med ”övervakning”.

Vi vill påminna om att vi just nu står under hög belastning. Vi mottar närmare 200 samtal och nästan lika många SMS per dag. Vi har därför svårt att besvara alla inkommande samtal. Skicka SMS med fotografi på fågeln. Vi svarar på ärenden som rör skadade/sjuka fåglar och ärenden som kräver åtgärd. Vi prioriterar sjuka och skadade fåglar framför fågelungar som naturligt vistas på marken innan de har lärt sig att flyga.

Vi vill även påminna om att varje donerad krona går oavkortat till våra patienters vård och omsorg. Skänk en gåva till oss och bidra till att fler fåglar får hjälp. Tack för Er hjälp!

Kommentarer

kommentarer