Ägaren ropar ”dusch!”. Hundens reaktion får tusentals att bryta ut skratt!

5471

Vissa av oss älskar att ta oss ett långt, varmt bad eller en dusch, för att koppla av efter en lång dag. För andra kanske det bara är något du gör för att bli ren. Vi är alla olika.

Djur är också mycket olika. Vissa gillar att tvättas medan andra hatar det. Katter är kanske de mest utmanande djuren att duscha, eftersom de flesta inte är särskilt förtjusta i vatten. Hundar kan vara lite enklare att ha att göra med, men de är också olika.

Men hunden i videon nedan, kallad Misty, älskar att duscha!Hon är så förtjust i duschen att det är ganska komiskt. Som i den här videon, där ägaren skulle visa världen vad som händer när han säger ordet ”dusch”.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna underbara video med dina vänner på Facebook!Kommentarer

kommentarer