Katten ser sin ägare på telefonen som plötsligt avlidit. Kattens reaktion säger ALLT om deras relation!

13367

Ofta sägs katter vara ett djur som håller sig på sin egen kant, och inte är överdrivet förtjust i människokontakt. Men den bilden kan komma att revideras. En ny studie, som publicerats i tidskriften Behavioural Processes, visar att katter är ett långt mer komplext djur än vad som tidigare påståtts.

Genom att samla 50 katter från såväl katthem som privata ägare och lämna dem ensamma i några timmar, utan varken leksaker, mat eller mänsklig kontakt, gick det sedan att undersöka hur kissarna reagerade på olika former av stimuli.

Och vi kan verkligen se i den här videon vad den här katten tycker om sin ägare.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna underbara video med dina vänner på Facebook!Kommentarer

kommentarer