De räddar den stackars hunden när slutet var nära. Men se den fantastiska förvandlingen!

41

Många gånger har vi skrivit om veterinärkliniken Vet Ranch.
De arbetar för att göra livet för gatuhundar och andra djur som inte mår bra bättre. De använder donationer från människor som vill stödja deras arbete, de jobbar för att ge djuren den medicinska hjälp de behöver.

Dessa är djur som troligen inte skulle ha överlevt länge på egen hand, om det inte vore för donationer från frivilliga och arbetet Vet Ranch gör.

Denna gatuhund hittades – rädd, hungrig och täckt med skabb. Men omvandlingen är fantastisk – och när man ser hur glad och nöjd hunden är idag, är det svårt att inte själv bli glad!Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna underbara video med dina vänner på Facebook!Kommentarer

kommentarer